Farmasi Cosmetics

Inscriere Farmasi Cosmetics pentru catalog gratuit sau kit de start. Farmasi este o firma noua MLM in Romania. Comercializeaza produse cosmetice de calitate. In magazinul online gasiti peste 2000 de produse. Cele mai multe sunt realizate din ingrediente naturale. Si absolut toate intrunesc cele mai inalte standarde de calitate.

Fiecare produs este fabricat la cele mai înalte standarde și certificat de companii internaționale și laboratoare internaționale precum GMP, HALAL și ISO 9001. Accesul la aceste produse este posibil dupa inscriere Farmasi.

Inscriere Farmasi Romania

Prima datata am facut comanda Farmasi pentru kitul de start. 15 produse la 63 lei (transportul inclus în preţ). Primiţi în colet: catalog, 6 mostre parfum, şampon, ruj mat, cremă îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă dinţi, detergent lichid concentrat, ghid îngrijire ten.

Pachetul are o reducere totală de 80% fata de preturile de catalog ale produselor incluse in acest pachet de start. Reducerile obisnuite sunt de 23% su 30%. Insa acest kit de inceput are un pret absolut special.

Inscriere Farmasi

Cateva cuvinte despre inscrierea la Farmasi. Primii pasi sunt cei mai importanti. De aceea va recomandam ca atunci cand va decideti pentru inscriere Farmasi sa o faceti de pe pagina unui consultant. De ce? Pentru ca inscrierea directa in magazinul online nu va aduce catalogul gratuit. Si nici de sustinerea cu sfaturi din partea unui sponsor nu veti avea parte.

Catalog Farmasi la inscriere

Inscrierea directa in magazin nu va aduce mentor sau director. Nu aveti cu cine sa va consultati nu are cne sa va ajute in afara de sectiunea de contact a magazinului.

Catalogul Farmasi

Catalogul gratuit il primit o singura data la inscriere. Asta daca nu ati optat pentru kitul de start. In acest kit aveti inclus si un catalog tiparit. In catalog aveti toate ofertele pentru perioada inscrisa pe coperta catalogului.

O campanie dureaza o luna calendaristica. Respectiv incepe pe data de 1 si se incheie in ultima zi a lunii (30 sau 31). Aceste campanii sunt in primul rand cu valoare pentru lideri. Pentru ca in interiorul campaniei un consultant care doreste sa faca bani trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Sunt 12 campanii intr-un an calendaristic. Pot fi asadar 12 cataloage pe an.

Inscriere Farmasi pentru kit de start

Kitul de start

Acest kit de start pe care l-am comandat si noi il puteti solicitao singura data si doar in prima comanda facuta. Nu puteti comanda kitul de start decat odata. Daca nu il comandati in prima comanda nu veti avea posibilitatea sa il mai comandati.

Sunt 15 produse la un pret absolut special. De fapt sunt 9 plus testere de parfumuri in numar de 6.

Kit de start Farmasi inscriere

In magazinul online gasiti produse cosmetice pentru toate varstele. Gasiti insa, in primul rand, cosmetice unice. Pentru ca sunt cosmetice terapeutice pe care le puteti regasi doar si numai in acest magazin online cu produse cosmetice.

Inscrierea in acest magazin online merita macar pentru a primi catalogul gratuit si a cunoaste produsele. Este o solutie foarte buna de cumparare a produselor de care aveti nevoie.

Rujuri, farduri, parfumuri, cosmetice de ingrijirea a tenului. Dar si produse de intertinere a casei veti gasi in acest magazin online. Oferta include peste 2000 de produse cosmetice de calitate.