Faberlic România: ofertă achiziţie produs în locul taxei de livrare

Faberlic vine cu o nouă ofertă. Promoţia Faberlic este disponibilă doar în România. Oferta de aciziţie a unui produs în locul taxei de livrare Faberlic este în perioadă de test dar urmează să fie implementată pentru campaniile viitoare. În acest articol aveţi informaţii despre posibilitatea de a înlocui taxa de livrare Faberlic cu un produs. Puteţi alege un produs din cele trei propuse acum de Faberlic pentru a înlocui taxa de livrare.

În ce constă practic această nouă ofertă? Cumperi unul dintre cele trei produse aflate în oferta de campanie şi nu ţi se mai solicită plata taxei de livrare. Preţul produselor din ofertă este apropiat de cel al taxei de livrare de 12 lei.

Faberlic inscrieri Romania

Faberlic: cumpără un produs şi nu mai plăteşti livrarea

Faberlic România a intrudus această posibilitate doar pentru clienţii şi consultanţii din România. Cumpăraţi unul dintre cele trei produse aflate la ofertă şi nu mai plătiţi la final taxa de livrare.

OFERTA ACTUALIZATĂ O PUTEŢI CONSULTA AICI

Aplicarea ofertei de achiziţie produs în locul taxei de livrare

1) Alegeți oricare produs din lista de mai jos. Această listă nu este încărcată pe site (nu s-a reuşit setarea acestei liste în Pasul 2 fără a afecta celelalte ţări in care funcționează Faberlic).

Faberlic produs in loc de taxa livrare
2) Adăugați articolul produsului în comanda dumneavoastră de bază (La Pasul 1 de înregistrare a comenzii adăugați unul din produsele din listă în coșul de cumpărături).
3) La confirmarea comenzii (Pasul 3), în coloana „Taxa de transport” va apărea cifra „0” în loc de „12 lei”.

Faberlic a introdus această ofertă în campania 18 din 2017. Va continua şi pe perioada campaniei Faberlic 19 pe 2017. Şi se intenţionează ca oferta să rămână activă şi pe perioada campaniei Faberlic 1 pe 2018.

Oferta Faberlic
  • Faberlic oferta
5

Oferta Faberlic taxa transport

Faberlic introduce o noua oferta. Ai posibilitatea de a inlocui taxa de transport cu achizitionarea unui produs. Cumperi unul dintre produsele Faberlic aflate la oferta si nu mai platesti taxa de livrare.

Sectiunea de comentarii si solicitari informatii online...

Postati un comentariu: